„Lelövik az asztal alá bújt kislányt…”

Írta: Szombat - Rovat: Politika

Az izraeli kormány lehetővé tette mintegy 200 külföldi újságírónak, hogy megtekintsenek egy 43 perces felvételt a Hamász legbrutálisabb mészárlásaiból, melyeket Jotam Confino közel-keleti tudósító ,,leírhatatlan”-nak nevezett X-en, amikor beszámolt a látottakról.

A Hamasz fegyveresei izraeli autókat támadnak meg (egy hamaszos terrorista testkamerájával készült felvétel)

A Hamasz fegyveresei izraeli autókat támadnak meg (egy hamaszos terrorista testkamerájával készült felvétel)

A Hamász egyik terroristája Allah Akbart-t üvöltözik, miközben eszeveszetten próbál lefejezni egy halottat egy lapáttal – írja az ujkelet.live.

  • Két fiú az apjukért kiabál, mondván, hogy meg fognak halni. A Hamász terrorista lazán és higgadtan kivesz egy üveg vizet a család hűtőjéből, és megissza, miközben a két fiú sír.
  • Egy apa és két fia (körülbelül 7 és 9 évesek), akik fehérneműjükben az életükért futnak bemennek egy kinti óvóhelyre. Egy Hamász terrorista kézigránátot dob a helységbe, megöli az apát, és súlyosan megsebesíti a két fiát, akik visszaszaladnak a házba.
  • A Hamász terroristák bemennek egy házba, ahol egy kislányt – 7-9 év körüli lehet – látnak az asztal alatt rejtőzködni. Némi beszélgetés után lelövik és megölik.
  • A Hamász terroristái felgyújtanak egy házat az egyik kibucban.
  • Felvétel egy lefejezett izraeli katonáról.
  • Fotó egy halott babáról és egy felismerhetetlenségig megégett gyermekről.
  • Rengeteg halott az úton, miután a Hamász kivégezte őket az autóikban. Allah Ahbar kiáltozása.
  • A Hamász terrorista felhívja a szüleit: „Tíz zsidót öltem meg a saját kezemmel. Most a halott zsidó nő telefonjáról hívlak”. Az anya azt mondja neki: „Isten óvjon téged!”

,,A hatóságok azt kérték, hogy az izraeli áldozatok hozzátartozói iránti tiszteletből ne rögzítsünk semmit. Ha valakinek kétségei vannak a történtekkel kapcsolatban, már tényleg nem tudom, mit mondjak” – zárta Confino a beszámolóját.

 A Hamász egyik terroristája, aki részt vett a mészárlásban Alumim kibucban, és akit a biztonsági erők letartóztattak, a kihallgatása során felfedte, hogy a Hamász nők és gyerekek megölésére, lefejezésére és a holttestek meggyalázására utasította a terroristákat.

A terrorista elmondása szerint az operatívok vallási jóváhagyást kaptak az atrocitások végrehajtásához: ,,A terv az volt, hogy házról házra, szobáról szobára megyünk, gránátokat dobunk, és mindenkit megölünk, beleértve a nőket és a gyerekeket is”.

,,A Hamász megparancsolta, hogy vágjuk le a fejeket és a lábakat” – mondta a terrorista kihallgatásán, és elismerte: ,,A lefejezésekkel és a gyerekek meggyilkolásával – a Hamász ISIS-szé vált. Ebben az akcióban nem emberi lényként viselkedtünk, volt, aki meglátta egy lány holttestét és rámászott. Emellett a zászlóalj parancsnokától parancsot kaptunk, hogy lehet ölni katonákat, lefejezni őket. Megengedték, hogy azt csináljunk velük, amit akarunk.”

Teljes cikk

 

[popup][/popup]