JCamp Tavasz 2024

Írta: Szombat - Rovat: Közösség

“Örömmel jelentjük be, hogy visszatér a JCC Budapest Bálint ház tavaszi tábora!”

“A JCamp Tavasz, 2024-ben újra megnyitja kapuit a 6-18 éves korosztály számára. Várunk szeretettel mindenkit, aki szeretne új dolgokat felfedezni, barátokat szerezni és felejthetetlen emlékeket gyűjteni. A JCamp célja, hogy a táborozó gyerekekben kialakuljon vagy tovább erősödjön a zsidó identitásuk, így erősítve a hazai zsidó közösséget.

Jelentkezési Időszak és Tábor Témája

A jelentkezési időszak 2024. február 6-tól február 21-ig tart. Az idei tábor központi témája: „Beszéld el fiadnak!” – egy inspiráló üzenet, amely generációkon átívelő tudás és hagyomány átadására ösztönöz.

Tavaszi Ottalvós Tábor Szarvason

Ne várj a nyárig! Március 28. és 31. között SzarvasCamp-ben várunk egy 4 napos, 3 éjszakás táborral, ahol a barátokkal együtt tanulhatunk, játszhatunk és fejlődhetünk. A táborban izgalmas interaktív tanulási programok, kreatív művészeti foglalkozások és sportprogramok biztosítanak gazdag és értékes tartalmat.

Kóser Étkezés és Partnereink

Napi négy alkalommal biztosítunk kóser étkezést, hogy a tábor minden részlete megfeleljen a zsidó hagyományoknak és előírásoknak. Büszkék vagyunk arra, hogy a programot olyan neves stratégiai partnerekkel együtt szervezzük, mint a Friends of JCC Budapest, JDC, MAZSIHISZ, BZSH, és a Jewish Federation of Palm Beach County.

Külön köszönetet szeretnénk mondani a program főtámogatóinak, Lisa és Victor Kohnnak, valamint a JDC Magyarországnak és a Szarvasi Tábornak kiemelt támogatásukért, amely nélkül a JCamp Tavasz 2024 megvalósítása nem lenne lehetséges.

Csatlakozz Hozzánk!

Ne hagyj ki egy felejthetetlen tavaszi élményt! Kattints a linkre, és találkozzunk Szarvason: https://tabor.balinthaz.hu

Várunk Téged, hogy együtt teremtsünk maradandó emlékeket!” – zárul a tábor közleménye.

[popup][/popup]