Soros György rendelte meg a menekültválságot a miniszterelnök szerint

Írta: 168ora.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Óriási balhé lesz Orbán beszédéből – ordas nagy butaságokat mondott
Európát elárulták, és ha nem állunk ki érte, akkor ezt az Európát el fogják tőlünk venni – ezt mondta pénteken egy konferencián az Olasz Kultúrintézetben Orbán Viktor. A konferenciát a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Professzorok Batthyány Köre rendezte Az idők jelei című vitaanyag bemutatására.

Budapest, 2015. október 30. Orbán Viktor miniszterelnök felszólal Az idők jelei című vitaanyagot bemutató konferencián az Olasz Kultúrintézetben 2015. október 30-án. A konferenciát a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Professzorok Batthyány Köre rendezte. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök felszólal Az idők jelei című vitaanyagot bemutató konferencián az Olasz Kultúrintézetben.(MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Ha nem állunk ki Európáért, a kontinens többé nem az itt élő polgárok Európája lesz, hanem néhány nagy pénzt mozgató, a nemzetállamok keretein túlgondolkodó, aktivista, senki által meg nem választott vezető hagymázas álmát teljesíti majd be a következő időszakban. „Ha most a Soros Alapítványra gondolnak, az nem indokolatlan” – fogalmazott hallgatósága előtt a kormányfő a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Professzorok Batthyány Köre által szervezett rendezvényen.

Orbán Viktor álláspontja szerint nem véletlen, hogy naponta több ezer embert szállítanak be Európába: „nem egyszerűen teszetoszaságról” van szó, hanem egy tudatos, baloldalinak mondható szellemi konstrukciót akarnak megvalósítani, ami a nemzetállamokat Európában zárójelbe akarja tenni, és ha már a hagyományos politikai küzdelemben nem sikerült megbirkózniuk a kereszténységgel és a nemzetállami identitással, akkor megkísérlik etnikai alapon.

A teljes cikk itt olvasható.

 

[popup][/popup]