A startra kész nemzet európai partnereivel találkozik a FLY 2015 konferencián

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Az Európai Zsidó Alap Izrael Állam Magyarországi Nagykövetségével együttműködve rendezi meg a FLY 2015 konferenciát Budapesten február 4-én és 5-én. A kezdeményezés célja, hogy népszerűsítse az együttműködést Európa és Izrael legkiválóbb üzletemberei között, kihagyhatatlan eseménnyé téve a FLY 2015 konferenciát a vállalkozók és befektetők számára.

Slides_registration_black

A konferencia égisze alatt Izrael és Európa üzleti életének első számú vezetői tartanak előadást. Különös hangsúlyt kap majd az izraeli innováció. A vendégek kapcsolatot építhetnek befektetőkkel, mentorokkal és rutinos üzletemberekkel, miközben saját kezdeményezéseiket is bemutathatják potenciális befektetőknek és cégtársaknak.

A FLY 2015 konferencia „gyújtópontként” szolgál a pénzügyi naptárban technológiai- és más felsővezetőknek, üzletembereknek, befektetőknek és iparági szakértőknek annak érdekében, hogy erősítsék szakmai és üzleti kapcsolataikat, valamint kapcsolatot építsenek Izraellel, a „startra kész nemzettel” és európai társaikkal.

A résztvevő előadók és mentorok a budapesti start-up szféra elsőszámú mozgatói, úgy mint Záboji Péter, az Európai Vállalkozásfejlesztési Alapítvány elnöke, Korányi László, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnök-helyettese. Az izraeli oldalt Izrael Állam nagykövete, Ilan Mor és számos venture capital cég képviseli, mint például az OurCrowd, JanVest, Plus Ventures, JVP, Wadi Ventures. A konferencia előadásai a start-up világról szólnak.

A FLY céljai:

  • Izraeli és európai vállalkozók és start-upok üzleti kapcsolatokat keresnek nagy tudású szakemberekkel és globális befektetőkkel.
  • Tapasztalt szakértők tudásmegosztási és kapcsolatépítési lehetőségeket keresnek.
  • Befektetők új befektetési csatornákat keresnek.
  • Társas vállalkozók olyan további platformokat keresnek, amelyek a pozitív társadalmi változásokat támogatják.

További információ a FLY 2015 konferenciáról: www.leadel.com

 

[popup][/popup]