A Fauda “Ayub kapitánya” is üzenetet küldött a Hamasz terrortámadásáról

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

A Fauda világszerte kedvelt sorozatának színészei közül a “Captain Ayub” figuráját alakító Izik Cohen is üzent a Hamasz indította háború nyomán a világnak.

daniel amram – דניאל עמרם on Twitter: “Hamas are not “freedom fighters” they are terrorists. Fauda star Itzik Cohen with a message to the world “What is published now about israel is not fake news, it is our reality.” pic.twitter.com/9UOVaFtjnZ / Twitter”

Hamas are not “freedom fighters” they are terrorists. Fauda star Itzik Cohen with a message to the world “What is published now about israel is not fake news, it is our reality.” pic.twitter.com/9UOVaFtjnZ

“A Hamasz tagjai nem szabadságharcosok, hanem terroristák” – fogalmazott Cohen. “Amit most a megtámadott Izraelről lát a világ, az nem fake news, hanem a valóság. Fiatal embereket öltek meg, családokat irtottak ki, embereket hurcoltak el köztük asszonyokat, gyerekeket, időseket… Ne terjesszenek hamis információkat. Emlékezzenek: a terror-cselekményeknek azonos a címe: a Hamasz, mely immár egyenlő az ISIS-szel, az Iszlám Állammal.”

[popup][/popup]