“Ahhoz képest az auschwitzi koncentrációs tábor földi paradicsomnak tűnhet”

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle

Felfüggesztettet kapott egy, a feketék felsőbbrendűségét hirdető francia szervezet vezetője. Szerinte a cionisták kezén lévő intézmények tehetnek a feketék helyzetéről.
 

Forrás: Hírszerző

 

 

Internetes oldalán terjesztett antiszemita kijelentések miatt nyolc hónapi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a francia fellebbviteli bíróság a feketék felsőbbrendűségét hirdető, feloszlatott KA Törzs nevű radikális csoport alapítóját.

Kemi Seba – igazi nevén Stellio Capochichi – egyebek között azt írta, hogy a nemzetközi intézmények, mint a Világbank, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vagy az Egészségügyi Világszövetség “a cionisták kezén van, akik olyan ürülékkel szennyezett életkörülményeket kényszerítenek Afrikára és a diaszpórára, hogy ahhoz képest az auschwitzi koncentrációs tábor földi paradicsomnak tűnhet”.

A párizsi fellebbviteli bíróság faji gyűlölet szítása miatt nyolc hónapi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a vádlottat, de semmisnek nyilvánította az első fokon kimondott, politikai tisztségvállalástól való eltiltást. Az elsőfokú ítélet egy hónap letöltendő börtönbüntetésről rendelkezett.

A bíróság helybenhagyta az elsőfokú ítéletnek azt a részét, amelyben a vádlottat egy euró megfizetésre kötelezte a hat felperes civil szervezet, közöttük az SOS Racisme és a Franciaországi Zsidó Diákok Szövetsége részére.

A KA Törzset 2006 júliusában kormányrendelettel oszlatták fel, miután két hónappal korábban annak tagjai Párizs zsidó negyedének, a Marais-nak a legforgalmasabb utcáján felvonulva a környék “megtisztítását” követelték. Az incidenst követően antiszemita tartalma miatt internetes oldalukat is megszüntette a párizsi bíróság, de Kemi Seba új néven nyitott honlapot.

Capochichit sértés és faji gyűlölet szítása miatt már többször is elítélték.
 

[popup][/popup]