Azt mondták neki, hogy az összes “telepes” katona, ezért lelőtte a gyerekeket is

Írta: ujkelet.live - Rovat: Hírek - lapszemle

Az izraeli hadsereg közzétette az október 7-i mészárlásokban résztvevő egyik terrorista kihallgatásának felvételét.

„Az egyetlen küldetésünk az volt, hogy öljünk, nem túszejtés. Megölni mindenkit, aztán visszatérni Gázába” – mondta Amer Abu Gosa a Hamász Nukba kommandósa a vallatójának.

Felidézte, ahogy társaival házról házra járt, felgyújtva az otthonokat, és Kalasnyikovjaikkal lelőtték azokat, akikkel összetalálkoztak, vagy gránátokat dobtak rájuk.

Az egyik házban síró kisgyerekek hangját hallották a védett szobából, és tüzet nyitottak az ajtóra. Addig lőttek, amíg a hang megszűnt, amiből arra következtetett a terrorista, hogy a bent lévők meghaltak.

Arra a kérdésre, hogy miért öltek meg nőket és gyerekeket, Abu Gosa így válaszol: „Azt mondták nekünk, hogy az összes telepes katona.”

Abu Gosa és néhány más terrorista később fegyveres összetűzésbe keveredett az izraeli katonákkal, akik az ablakokon keresztül jutottak be a házba, és kénytelenek voltak feladni magukat.

Arra a kérdésre, hogy mi a különbség a Hamász és az ISIS között, a terrorista elmondta, hogy a kihallgatók videókat mutattak neki az izraeli civilek ellen elkövetett borzalmakról: „Nincs különbség. Láttam olyan videókat, amelyek rosszabbak, mint az ISIS.”

Teljes cikk

Címkék:Hamasz mészárlás, terrorista

[popup][/popup]