Nem csípem a zsidókat, mert…

Írta: Justin Amler - Rovat: Humor, Politika

A zsidók roppant bosszantóak – de tényleg azok. Ők a világ összes problémáinak kiváltói. Ez így igaz, hisz tudod. Az összes újságban ezt olvasom, s ezt látom a tiltakozásokban világszerte. Az Al Jazeera azt mondta nekem, hogy ez az igazság. A Guardian és a BBC szerint is. Most tényleg… bizonyára nem tévedhet a világ túlnyomó többsége?

1-a-JUDE-22

Mindenki tudja, hogy mindenki zsidó

Ha a zsidók nem lennének olyan makacsok, akkor végre újra békesség uralhatná a földet. A világ elképesztő hely lenne, béke és harmónia honolna mindenütt, lágy zenei aláfestéssel a háttérben. Ehelyett most megannyi sötétséggel kell szembenéznünk, s mindez a zsidók miatt van.

Nem csípem a zsidókat, mert nem hallgatnak az olyan barátaikra, mint Amerika, Nagy-Britannia, Európa és az Arab Liga, pedig ők tudják, hogy mi a legjobb a zsidóknak. A zsidók egyszerűen  önfejűek és elutasítják, hogy megszívleljék barátaik tanácsát, holott azok garantálnák biztonságukat, mint ahogy azt tették számtalan más nép esetében szerte a világon. Ha bárki meg merészelné támadni a zsidókat, a világ hótziher, hogy közbe fog lépni a segítségükre – erről meg vagyok győződve.

Bosszant, hogy a zsidók nem hallgatnak az ENSZ-re és az emberi jogi szervezetekre. Pedig ezek az emberi jogokért létrehozott szervezetek! Mióta az ENSZ megalakult, ők biztosították, hogy népirtásra és az emberi jogok megsértése azóta nem kerülhetett sor. És ami a legfontosabb, hogy az ENSZ soha, egyáltalán nem volt elfogult – mint már említettem, ők az ENSZ és a világ összes nemzetét igazságosan képviselik. Mindenkivel kemények!

un

Azért sem csípem a zsidókat, mert egyszerűen annyira agresszívak. Minden ok nélkül megtámadták a gázai palesztinokat. Akik csupán tévét néztek, terelgették nyájaikat és Guy Fawkes emléknapot ünnepeltek, amikor a zsidók csak úgy rájuk rontottak! Nem tudják felfogni a zsidók, hogy a Hamasz törődik a népével és számtalan iskolát, óvodát és kórházat épített nekik? Hát nem értik ezek a makacs zsidók, hogy a Palesztin Hatóság kormányzása alatt a jogaik garantálva lesznek, ami magában foglalja a Hamaszt is? Vágod? Mielőtt Izrael megalakult, az utóbbi pár ezer év pazar volt a zsidóknak!

Azért sem bírom a zsidókat, mert ők tervezték meg a szeptember 11-ei merényletet. Az arab média ezt tette közzé, és ők az igazság és a szabadság bástyája. Bízhatunk riportjaik hitelességében.

bünti

A Facebook kommentálók is bebizonyították, hogy a zsidók álltak 9/11 mögött

Ja, és természetesen a zsidók a felelősek a globális felmelegedésért… és izé… a globális lehűlésért. És mindegy-szálig kommunisták, akik Oroszországot és a világot irányítják… és, nos… mind kapitalisták is, akik Amerikát vezetik… és a világot… tehát… izé… akárhogy is… ők a hibásak. Ha Izrael nem létezne, akkor a Boko Haram emberei nem lettek volna kénytelenek elrabolni azokat a lányokat Nigériában. És Szíriának sem kelleme véres polgárháborút vívnia. És a Concorde sem robbant volna fel. És Kínában sem lett volna az az iszonyatos földrengés. És a 2004-es cunami sem történt volna meg karácsony másnapján. És mi a helyzet a forgalommal az utakon – egy örökkévalóságba telik eljutni valahova!  Az ózonlyukról nem is beszélve…

Nem csípem a zsidókat, mert Izrael évek óta hódít és igáz le országokat, s tényleg fel kellene hagyniuk a világuralomra törekvő ábrándos küldetéstudatukkal. Bármelyik közel-keleti térképre elég csak ránézünk, hogy belássuk a zsidók országa már bekebelezte szinte az egész térséget.

memap

Még a vak is látja, hogy Izrael mára bekebelezte csaknem az egész közel-keleti térséget

S tényleg ne izéljünk már! Elég Jeruzsálemből – sohasem volt zsidó város és sohasem állt ott a zsidó szentély – még Jasszer Arafat is ezt mondta Bill Clintonnak – és Arafat Nobel-békedíjat kapott. Az a fal Jeruzsálemben csak egy ősi bibliai teniszpálya gyakorló része.

És Jézusom… ezt már tényleg nem hiszem el, hogy mint egy megakadt tű a lemezjátszón újra és újra csak a gázai alagutakról szóló panaszaikat ismételgetik! Úgy értem azok kétségtelenül egy öntözőrendszerhez lettek kiépítve, s a fegyverek, amelyeket bennük találtak… kéh-rem – mindenki tudja, hogy azok azért vannak ott, mert az öntözőrendszereket érő támadások manapság világrekordokat döntenek. És az alagutakban talált szedatívumok meg bilincsek, nos, azok a vadonban élő állatok megfékezésére szolgálnak, amelyek véletlenül beesnek a rejtett csapda ajtókon. Persze az alagutak olykor akaratlanul Izraelbe fúródnak, de csak azért, mert a Hamasz segíteni szeretne az izraeli földműveseknek is, csak úgy, miképp felajánlották nekik az üvegházakat, amelyeket Izrael hátrahagyott, amikor kivonult Gázából.

Ezek a zsidók csak nem értik. Az ISIS, az Al-Kaida és a Boko Haram meg a Fatah és a Hamász csak az emberi jogokért és az arabok méltóságáért küzdenek.  Ha Izrael befejezné a világon az összes muszlim elleni támadásait, és felhagyna az amerikai és európai média megkaparintásával és leállnának ezzel a színjátékkal, hogy a zsidók nem csak pár éve vannak jelen Izraelben és nem hivatkoznának az elavult Bibliára, mert az összes Izraelben felfedezett műalkotás és feltárt ásatások csak propaganda – akkor a világ újra szeretné őket.

Az alábbi videó hitelt érdemlő bizonyítéka annak, hogy még az ISIS is kivételezik a zsidókkal:

A zsidóknak nem kéne úgy felkapniuk a vizet azok miatt a táblák miatt, amelyeket az összes békefelvonuláson látunk, és az van rájuk írva, hogy ’ Öld a zsidókat!’ Ez csak egy kis ártalmatlan ugratás. Az ég szerelmére, ezek tüntetések a békéért! És a zsinagógák elleni támadások Párizsban, ismét – túlzás! Ezek csak szórakozó srácok – nincs ott semmi sérelem. Elvégre a srácok már csak ilyenek.

Nem csípem a zsidókat, mert csak nem képesek megérteni, hogy a világ tulajdonképpen szereti őket, csak… vágod… az eljárásaik… amiket nem komálnak. Ha a zsidók letennék a fegyvereiket és helyet engednének a fundamentalista iszlám melegségének és nagylelkűségének, akkor ismét béke törne ki, és mindenki szeretné a zsidókat.

Mel Gibson, a közismert filoszemita színész

Csak úgy, mint azt a múltban tette, a világ meg fogja védeni a zsidókat a jövőben. Ez acélszilárdságú garancia, úgyhogy mindenki tegye össze a kezeit és reménykedjünk, hogy ezek a butuska zsidók végre mindezt felfogják, és lemondanak a kitalált országukról, hogy a világ visszatérhessen egy békésebb korszakba.

Justin Amler cikke, Mika Klára fordítása

Címkék:humor, szatíra

[popup][/popup]