Magyar katonák ellenségeit népszerűsíti a Jobbik szövetségese (Videó 18+)

Írta: vigyazo.blog.hu - Rovat: Hírek - lapszemle

Gerillaharcra oktat a “nemzeti ellenállás” propagandafilmje

betyarok2Miközben a magyar katonák az Iszlám Állam elleni bevetésre készülnek, a Jobbik alelnöke által stratégiai szövetségesnek nevezett Betyársereg az “iraki nemzeti ellenállás” 6 órás magyar nyelvű propaganda videójával készíti fel tagságát. Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője elismerte, hogy a filmet személyesen mutatta be, többek között egy pécsi rendezvényen. Tyirityán szerint Magyarországon is “erőt kell nyilvánítani” és “el kell taposni” azokat, akik “el akarják törölni a fehér fajt”.

Sneider Tamás nemrég kijelentette, hogy támogatja a Betyársereg tevékenységét. Az Országgyűlés jobbikos alelnöke szerint „Kell egy munkamegosztás, ezért jó, hogy van Betyársereg, ezért jó, hogy van HVIM, mert ők megtehetik azt, amit én nem tehetek meg a Parlamentben”.

A Jobbik ellenzi az Iszlám Állammal szembeni magyar katonai szerepvállalást. A Betyársereg pedig azok oldalán áll, akik a magyar katonákat is ellenségnek fogják tekinteni.

A Sneider által említett “munkamegosztás” keretében a Betyársereg többek között a “Hogyan harcol az Iraki Ellenállás?” című dokumentumfilmet terjeszti és népszerűsíti. Tyirityán Zsolt a Betyárseregnek adott interjúban elismeri, hogy személyesen mutatta be a filmet Pécsett, 2014. januárjában. (A rendezvény ellen Pécsett helyi civilek tüntettek is.) A hat órás anyag részletesen ismerteti, miként kűzd Irakban a “nemzeti oldal” a “megszállók ellen”. A magyar nyelvű anyag bemutatja a sikeres gerillaharc ismérveit és gyakorlati tanácsokat is ad, többek között robbanóanyag készítésről, túszejtési technikákról, kínzások és tömeges kivégzések végrehajtásáról.

A teljes cikk itt olvasható.

[popup][/popup]