Szombat előfizetés 2017

Sunset címmel új filmet forgat Nemes Jeles László

Írta: Szombat - Rovat: Belföld, Hírek - lapszemle

Schiller-Szombat_banner-02_700x100px_Corsa_20160223

 

A Saul fia stábja

A film egy fiatal nő felnőtté válásának történetét meséli el az 1910-es évek Budapestjén, mielőtt az európai századi civilizáció sötétségbe borul. „Alkotótársaimmal együtt több éve dolgozunk ezen a filmterven, hónapok óta örömmel és izgalommal készítjük elő a forgatást, amely felidézi, hogy milyen volt az élet Budapest fénykorában. Számomra külön megtiszteltetés, hogy újra azokkal az alkotókkal és szakemberekkel működhetem együtt, akikkel a Saul fia-ban is dolgozhattam. A Sunset teljesen más típusú film lesz, de hasonlóan újszerű és formabontó. Nagy kihívások előtt állunk.” – árulta el Nemes Jeles László.

A forgatókönyvet Nemes Jeles László, Clara Royer, Matthieu Taponier közösen jegyzik. A készülő film operatőre Erdély Mátyás, látványtervezője Rajk László, jelmeztervezője Szakács Györgyi, zeneszerzője Melis László, és a sound designer-je Zányi Tamás lesz.

A Sunset a Filmalap támogatásával, Laokoon Filmgroup gyártásában készül, Sipos Gábor és Rajna Gábor producerek vezetésével. 2018-ra tervezik a bemutatót.

 

Engedje meg magának a hagyományos újságolvasás kényelmét!

Fizessen elő a Szombat folyóiratra 2017-ben is!

Előfizetőink közt értékes ajándékokat sorsolunk ki:

szombat_20c.indd

Digitálisan is olvashatod a Szombatot vagy előfizethetsz 10 lapszámára itt.

 

Banki adatok:
Név: Magyar Zsidó Kulturális Egyesület Szombat
belföldi utalás esetén: OTP 11709002-20066703
külföldről történő utalás esetén:
IBAN: HU45 1170 9002 2006 6703 0000 0000 BIC(SWIFT) OTPVHUHBNemzetközi elismerés a debreceni főrabbinak

2017. január 2. és 4. között a Cionista Világszövetség szervezésében Jeruzsálemben került sor az ortodox rabbik hagyományos kongresszusára,ezúttal a város...

“Ez hadüzenet minden muszlim ellen”

Hadüzenetnek tekinti Donald Trump tervét, az amerikai nagykövetség átköltöztetését Jeruzsálembe, minden muszlim ellen, amit nem fognak csendben eltűrni - erről...

Close