A Szombat FÓRUMA

Témáink » Zsidó lélek?

Zsidó lélek?

Moderátorok: Moderator.

Oldal: « < ... 3 4 5 6 7

Szerző Küldés
Tag
Regisztrálva: Jul 2009
Üzenetek: 982
diseriless mennyi energiát és idöt tölt el az úszitásaival, - mi a célja? Miért gyüloli a zsidót?Erre még nem sikerült választ adnia a magánéletéböl.
diseriless
Vendég
Ne mondjuk uszításnak, mert nem az. Hogy mennyi időt töltök el azzal, amit te uszításnak nevezel? Kb. annyit, amennyi ideig idevésem.
Ha az egész szabadidőbeli olvasást nem említem.
Hogy milyen náci irodalmat, kérdezhetnéd. Most éppen gyorsan végigolvastam egy sci-fit, jelesül Leon Uris Exodus könyvét, mert egy történelemhamisításra emlékeztem benne. És JÓL emlékeztem...
Tag
blablabla...A zsidó Exodus a hazatérés az ösök földjére, - mi ebben a történelmi hamisitás? Ez a cél!
Tag
Regisztrálva: Apr 2007
Üzenetek: 3070
Kedves Alexander S,

Lenne szives abbahagyni az eszmecseret ezzel az illetovel?! Teljesen ertelmetlen!
diseriless
Vendég
alexander S írta
blablabla...A zsidó Exodus a hazatérés az ösök földjére, - mi ebben a történelmi hamisitás? Ez a cél!

Nem a regény a hamisítás, hanem a benne szereplő ADATOK. A regény egy tök átlagos, középszerűen megírt történet. Soha rosszabbat.
diseriless
Vendég
Weisz Laszlo írta
Kedves Alexander S,

Lenne szives abbahagyni az eszmecseret ezzel az illetovel?! Teljesen ertelmetlen!

Légyszíves fejezd be, fogd be, ha már nem vagy képes úriember módjára kommunikálni.
Tag
Az ember lélek nélkül csak egy üresen kongó fizikai test, - diseriless a megtestesitöje se nem hal,se nem hal,csak kong az ürességtöl.
diseriless
Vendég
Hát az biztos, hogy nem vagyok hal. Esetleg a csillagjegyem (halak), de abba beletrafáltál.
Ha azonban a "hall" (két füllel haLLok) kifejezésre gondoltál, igaz mindjárt kétszer is... vagy a "se nem hall, se nem lát"-ra gondolsz...
De nem az a topik témája.
Tag
...a hal a viz csillagjegye,ami életet jelent, - örvendek,hogy lát és belát a képbe...

Oldal: « < ... 3 4 5 6 7

Témáink » Zsidó lélek?

A Szombat FÓRUMA