A Szombat FÓRUMA

Témáink » Zsidó lélek?

Zsidó lélek?

Moderátorok: Moderator.

Oldal: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Szerző Küldés
kursan
Vendég
Oda X-elsz ahova akarsz en attol meg nyugodtan alszok szabad orszagban elunk:) tevedsz az indiaiak magyarorszagon is szepen szaporodnak :) Baratnom osei is valaha azok voltak szeretem is :)

Israel az Israelieke es a palesztinoke meg mindenkie aki Israeli allampolgar :)

Sosem volt Palesztina csak a Palesztinoke sem csak az Israelieke az hogy nem tudnak megegyezni ez van.

Suzukiban csak par ezer csalad dolgozi persze tessek csa tessek vigyek "tessek csak el lehet menni" ahogy egy Kreten mondta meg nem is olyan reg a TV-ben :D

Ne mennyenek el hanem fizessenek tobb adot.
Tag
Regisztrálva: Dec 2009
Üzenetek: 299
Felemás a véleményed, de igen, lehet, hogy az indiaiak egyre többen vannak Magyarországban, de velük talán, mert nem agresszív népség, nincs probléma. Legalábbis nem hallani róla.
Ezzel szemben veletek, amikor lomnicionista zoltán és a mazsihisz TÖRVÉNYJAVASLATOT nyújtson be!!!
Mintha egy "Kovács Bt. is megtehetné...
Szerencsére azért még ennyire a cionisták még nem kerültek helyzetbe, hogy át is tudják verni, habár csak Sólyom Közt. elnökön múlott, meg az Alkotmánybíróságon.
[96/2008. [VII. 3.] ABh. és 95/2008. [VII. 3.] ABh.
Hát CSAK ennyi a különbség az indiaiak és köztetek.
kursan
Vendég
Milyen veletek meg koztetek mirol beszelsz te madar fioka?
Lomniczi Zoltan meg MAZSIHISZ mi kozom van hozzajuk te verebke :D

Meg milyen veletek?? :D nézd meg mit csinálnak a mongol spanjaitok a Ferihegyen, vagy nézd meg mit csinálnak a magyar rendőrök, ha elkapnak gyorshajtásért!
na mi van buzi ez a való világ, ezt tapasztalhatod nap mint nap!vagy te hol élsz? :D:D:D
Nem mondtam egy szoval sem hogy cionista lennek ,de mart "Ezzel szemben veletek" besorolsz es josz a dumaval :D
Solyomon mi mulik?Solyom egy beszari macskaJancsi nem jo semmire mint az egesz politikai galeri egytol egyig.
Ha meg nem tetszik ne mutogassatok hanem valtoztassatok rajta vagy mennyetek a Sziriuszra azt nyilazzatok le egymast te kreten :D:D:D
Tag
Regisztrálva: Mar 2007
Üzenetek: 1457
ijeszto írta
Felemás a véleményed, de igen, lehet, hogy az indiaiak egyre többen vannak Magyarországban, de velük talán, mert nem agresszív népség, nincs probléma. Legalábbis nem hallani róla.
Ezzel szemben veletek, amikor lomnicionista zoltán és a mazsihisz TÖRVÉNYJAVASLATOT nyújtson be!!!
Szerencsére azért még ennyire a cionisták még nem kerültek helyzetbe, hogy át is tudják verni, habár csak Sólyom Közt. elnökön múlott, meg az Alkotmánybíróságon.
Ami a Sólyomot illet,hat egy elég nagy balfasz veled együtt.
Tag
ijeszto írta
Hát a Sólyom ur elég bagy balfasz veled együtt.
Tag
Neked, de konkrétan NEKED semmi. Nem is azért írtam. Csak mint különbség (az érintettséged? miatt) két betelepült faj között.
Nem te vagy a cionista, hanem a lomnici a lomniCIONISTA!
És ne is haragudj, de amíg itt engem a "dögölj meg" és a "menjek a "k" anyámba" szólamoknál nem hallom a hangodat, addig sajnos téged is úgy kell besoroljalak, ahogy én ezt így megélem.
Nem mintha különösen zavarna, mert tulajdonképpen ez egyfajta elégtétel, mert míg te úgy-ahogy válaszolsz VALAMIT, addig a többi megélhetési rettegő (mert nem fűlik a foguk a munkához) csak az említett módon tud reagálni, akkor az az jelenti, hogy elfogyott (nem is volt) az érvük.
Tag
ijeszto írta
Én nemvagyok cionista,de ha sokáig olvasom ezt a faszingert biztos az leszek.
Tag
gyorgye írta
ijeszto írta
Én nemvagyok cionista,de ha sokáig olvasom ezt a faszingert biztos az leszek.
Valami lemaradt testvérem? Hát mégiscsak buta vagy, megmondtam...
kursan
Vendég
ijeszto Meg tudod te vedeni magadat vagy mi vagy te valami elveszett kis gyerek hogy fogjam a kezedet?

Gyorgye :D :D :D
Tag
Nem magamat kell védenem, hanem a véleményemet, amiről meg vagyok győződve, hogy igazság, és ez nem másból eredeztethető, mint hogy nincs benne hazugság.
Én azzal tisztában vagyok, hogy vannak kellemetlen dolgok, van amiről az ember kussol, van amit szépíteni kíván, de szerintem semmi miatt nem lehetne ilyeneket a fejemhez vágni. Vagyis senkiéhez.
Én legalábbis úgy gondolom...
kursan
Vendég
Jol van szerinted ez az igazsag ,nekem meg nem. Szerintem tul van porogve te nem tudsz meggyozni engem en teged ez van nem tortent semmi holnap kelunk azt megyunk melozni mert enni kell.
Tag
Jah, de én hagyom magam meggyőzni az ellenkezőjéről, ha valami autentikus forrást mutatsz...
Tag
Regisztrálva: Jul 2009
Üzenetek: 982
agresziv ez az ijeszto,tisztelt kursan, - arra figyeljen fel,hogy az utolsó szó jogát öúrasága uralja és azt gondolom nagyon unalmasak a napjai,szórakozni akar...Erre Hoffi azt mondaná"akkor vegye elö a jobb kezét".
Tag
Ha így is lenne, azért még mindig bocsánatosabb bűn, mint a másik anyját emlegetni, vagy a halálát kívánni, vagy nem?
Tag
ijeszto Ön használja a jövend-ölés és fenyeget-és szóvirágokat.Vagy hevében nem látja amit ir?
Tag
Mondtam, hogy buta rettegő vagy. Olyant látsz a szavak mögé, "amik pedig nincsenek is"...
Nézz be az ágy alá, hátha ott lapulok fegyverrel a kezemben.
:-)
Tag
...mégha tudná,hogy zsidó királyi nevet viselek azonkivül...
Tag
...akinek a trógersága miatt levágták a fejét...
Lehet, hogy már akkor is voltak antiszemiták?
Tag
Regisztrálva: Dec 2008
Üzenetek: 1433
Hös czinczér.
Tag
Regisztrálva: Jan 2008
Üzenetek: 778
ijeszto írta
És ne is haragudj, de amíg itt engem a "dögölj meg" és a "menjek a "k" anyámba" szólamoknál nem hallom a hangodat, addig sajnos téged is úgy kell besoroljalak, ahogy én ezt így megélem.

Na látod, ezt a jogot a zsidók is hadd tartsák fenn maguknak, hogy annyit és úgy érzékenykedjenek a saját "kis holokausztjuk" miatt, ahogy akarnak. És amíg Mo-n a tömegek nem emelik fel a hangjukat a rendszeressé vált antiszemita megnyilvánulásuk ellen, akkor ne csodálkozz, ha sajnos téged (bárkit) is úgy kell besoroljanak, ahogy ők ezt megélik.

Az érvek pedig leperegnek rólad, amit minden megnyilvánulásod bizonyít.
Hittel és előítélettel szemben az érvek még sohasem segítettek, most sincs máshogy.

Az alantas utalások a nem dolgozó zsidókra pedig felvetik a kérdést, hogy ha te, mint nem-zsidó ennyi időt tudsz eltölteni ennyi és ilyen hosszú bejegyzéssel, akkor az csak munka nélkül vagy annak kárára mehet.
(Aki üvegházban ül, az ne dobáljon kővel!)

Persze ha ez neked szabadidős tevékenység, akkor még nagyobb a baj.
Hogy a klisénél maradjak: keress fel egy zsidó pszichiátert! így kezelteted magad, de a mazochizmusodat is kiszolgálod. (Két magyar (dög)legyet ütsz egy igaz vitézi csapással.)
Tag
Mily jól fogalmazott, érthető, magyaros, az idézett mondat.
mordechai
Vendég
Mirus, ez rossz érv és előítéletes. A vállalkozói székemben ülve én is annyit tudnék írni (és írok is máshova) amennyit akarok. Úgy látom, te csak a kőművesmunkát tudod elképzelni, vagy a munkanélküliséget.
Tag
Székelj tovább.
Tag
Regisztrálva: Jan 2010
Üzenetek: 7
Gyuuuuuriiiiii bácsi, már megint hogy beszélsz?
Tag
Na ez a mondat , kivételesen, helyes.

Oldal: < 1 2 3 4 5 6 ... > »

Témáink » Zsidó lélek?

A Szombat FÓRUMA